Condicions de venda | Binocular Studio
+34 93 422 85 31 hello@binocularstudio.es
Condicions de venda

Forma de pagament

• Transferència bancària: Després de confirmar la comanda el client haurà de realitzar una transferència bancària al número indicat en el procès de compra. Una vegada realitzat el pagament procedirem a fer l’enviament del producte o productes comprats.

Petició de comandes

També pots realitzar la teva comanda a través del Formulari de Contacte o escribint-nos a hello@binocularstudio.es especificant-nos la teva comanda, el producte seleccionat i el número de làmines desitjades. Et respondrem ràpidament per tramitar la teva comanda el més ràpid possible.

Termini d’entrega

El termini d’entrega és d’un màxim de 7 dies laborables. En cap cas ens podem fer responsables dels possibles endarreriments del Servei de Correus.

Despeses d’enviament

Les despeses d’enviament a Peninsula i Balears són gratuïts. (No realitzem enviaments ni a les Illes Canaries, Ceuta o Melilla) S’estableixen les següents condicions:

• S’entèn com enviament l’entrega dels articles en el domicili o adreça d’entrega especificada pel client durant el procès de realització de la comanda, limitant com zones d’entrega les ja especificades més amunt.

• No ens responsabilitzem dels possibles endarreriments del Servei de Correus.

Devolucions

Si per qualsevol motiu el client no està d’acord amb l’article adquirit, pot optar per la devolució, un un plaç màxim de 7 dies a partir de la recepció de l’article. Abans, però, s’haurà de notificar escribint un mail a hello@binocularstudio.es.

Només s’acceptarà la devolució del producte si es troba en perfectes condicions i en el seu embalatge original.

En cas de que la devolució es realitzi per causes no imputables a Binocular Studio, el Comprador correrà amb les despeses generades per la devolució.

Es consideren causes no imputables a Binocular Studio canvis deguts a un canvi d’opinió del client o un error del client en el moment de realitzar la comanda.

Si la devolució dels productes defectuosos és lícita, serà Binocular Studio qui es faci càrrec de les despeses d’enviament sempre i quan el comprador comuniqui aquesta circumstància en el moment de recepció de la comanda. El comprador podrà optar per demanar un producte a canvi del que es torna o solicitar un abonament de l’import pagat (cosa que s’efectuarà en un plaç màxim de 30 dies laborables des de la recepció del producte a l’estudi).

Copyright

Tots els productes i fotografies de la botiga estàn protegits per la Llei de Propietat Intel·lectual. Qualsevol mal ús pot ser perseguit per la llei.